Sælger til salg af varmestyringer

SALUS Nordic A/S søger, til nyoprettet stilling, en sælger til salg af vores produkter (primært varmestyringer) øst for Storebælt. Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter gerne på den rette person. SALUS producer og sælger primært intelligente / smarte varmestyringer til radiatoranlæg og gulvvarme. Vores produkter er udviklet med fokus på komfort, overblik og energibesparelser.

Stillingen

Med udgangspunkt fra din private adresse besøger du grossister og installatører øst for Storebælt. Din tid bruges 80% hos kunderne og 20% bruges til planlægning og andre opgaver. En stor del af tiden bruges på at supporterer grossisterne og besøge deres kunder alene eller sammen med grossistens sælger. Du hjælper også gerne installatørerne med anvisninger til indstilling og opstart af varmestyringen.

Du bliver en væsentlig del af et lille lokalt team i en stor international virksomhed. Stillingen er meget selvstændig og du har betydelig indflydelse på virksomhedens udvikling og vækst. Du forventes at tilbringe 2-3 dage om måneden på vores kontor i Odder syd for Aarhus.

Din profil

Du har erfaring fra VVS branchen og kender til salg igennem grossisterne. Du har teknisk indsigt i varmeanlæg, evt. fra en teknisk baggrund eller fra salg af tekniske produkter. Du er udadvendt, kontaktskabende, udstråler tillid og forstår at vedligeholde relationer. Du besidder et højt drive og kan arbejde under meget selvstændige forhold. Ikke mindst forstår du vigtigheden i at yde dine kunder en god service.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job i en voksende organisation. Stor indflydelse på hvordan vi udvikler SALUS i dit område. En god løn der passer til stillingskravene, samt en årlig bonus. Fri bil, mobiltelefon, PC og andet der skal bruges i et hjemmekontor. Pension og sundhedsforsikring.

Send din ansøgning til Adm. Direktør Jan-René Kristensen på e-mail jan-kristensen@salus-controls.dk Du kan også kontakte Jan-René Kristensen på e-mail eller på telefon 20470166 for yderligere oplysninger.

If you are interested in this Job Vacency, please fill in the form below.